GRATIS Bakterológiai fertőtlenítés

GRATIS Bakterológiai fertőtlenítés

2019-04-15 15:26:30

Tagek:
bakterológia, klíma, fertőtlenítés, tiszta klíma, klímagáz, friss ózon






 

Nem csak az fontos, hogy hideg legyen az autónkban, hanem az is, hogy a hideg levegő ne legyen tele baktériumokkal.
A baktériumok jelen vannak a teljes utastérben, de hogyan kerülnek oda?!

Amikor kondenzvíz távozik az autóból nyáron, akkor azt gondolnánk, hogy minden csepp kicsöpög. De ez nem így van. Egy apró része bent ragad az autó elpárologtató részében és ott nyirkos, sötét otthont teremt a baktériumoknak és a gombáknak. Amikor bekapcsoljuk a klímát, akkor ezen a helyen keresztül fújva a levegőt jutnak be a baktériumok az utastérbe.
Több jele is lehet annak, hogy a klímánk baktériumokkal és gombákkal van tele. Fájdalmat okoz a fülben, szemben, valamint jellegzetes ázott tornacipő szagot áraszt.
Mi az Ózon generátoros fertőtlenítés mellett tettük le a voksunkat, abból az okból kifolyólag, hogy ennek segítségével a teljes utasteret tudjuk FRISS ózonnal takarítani nem csak a rendszer egyes elemeit, amit a habbal tehetnénk vagy a ki tudja hány éves palackba zárt ózon bombával.
Javaslatunk szerint a klíma tisztítást érdemes évente egyszer legalább elvégezni egészségünk érdekében, viszont ha rendszeresen utazik kisgyerek az autóban, javasolt az évi két alkalmas klíma tisztítás.

Új típusú klímagáz töltése esetén most DÍJMENTESEN elvégezzük a bakterológiai fertőtlenítést!

Készen állunk, hogy szakértelmünkkel, és odafigyelésünkkel segítsünk Önnek karbantartani az autóját, valamint egészségét is megóvjuk. Ha további kérdése van, hívjon minket bizalommal. „Azért vagyunk, hogy segítsünk.”