Szervizünkben a teljes kerékcsere folyamatán kívül vállaljuk:


• Defektes gumik javítását
• Centírozást
• Új gumik/gumiszettek megrendelését
• Szezonon kívül eső abroncsainak tárolását

 

"Ha eddig nem hitt a fülének higgyen a szemének."
 

Tekintse meg a munkafolyamatot, kattintson a videóra. 

 

 

Folyamat

A gépjármű felemelése után a dísztárcsákat eltávolítjuk, majd a kerekeket leszerelve egy svéd kerékmosóba helyezve 60°C-os vízben granulátum rálövéses technikával tisztára mossuk (nem használunk drótkefét így nem sérül a felni). A kerekek mosása kiemelten fontos annak érdekében, hogy később a centrírozásnál hiteles értékeket kapjunk, és ne befolyásolja a gramm pontosságú mérést a felnin lerakódott sár és fékpor.

A mosás után az ügyfél eldöntheti, hogy a gumikat a hagyományos kisgépen történő pajszeres technikával, vagy az automata gépen a legmodernebb technikával szereljük. Az automata technika előnye hogy nem használunk szerelővasat, így a felni nem sérülhet. Ezzel garantálhatjuk a szerelés utáni karcmentes állapotot.

A gumik cseréje után évente hitelesített centirozónkon egyensúlyozzuk a kerekeket, ahol azok mosásának köszönhetően garantáltan tökéletesen pontos eredményt kapva súlyozzuk a kerekeket.

Mielőtt visszahelyezzük a kerekeket, a csavarokat zsírozzuk, hogy megakadályozzuk azok későbbi nehézkes levételét, és beragadását.

Miután felkerültek a kerekek nyomatékkulccsal húzzuk meg a csavarokat, a nyomatéktáblázat gépjárműtípus szerinti értékeit szem előtt tartva.

A dísztárcsákat tisztára mosva felhelyezzük.

Megtalál minket Nyíregyházán!